Termenii și Condiții & Politica de Confidențialitate

MaskDepot® („noi”, „noștri” sau „noi”) se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Acești Termeni și condiții & amp; Fișierul Politicii de confidențialitate explică modul în care informațiile dvs. personale sunt colectate, utilizate și dezvăluite de MaskDepot®. Această politică de confidențialitate se aplică site-ului nostru web și subdomeniilor sale asociate (colectiv, „Serviciul” nostru) alături de aplicația noastră, MaskDepot®. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului nostru, declarați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale, așa cum este descris în această Politică de confidențialitate și în Termenii și condițiile noastre.

Definiții și termeni cheie

Pentru a explica lucrurile cât mai clar posibil în această politică de confidențialitate, de fiecare dată când se face referire la oricare dintre acești termeni, sunt strict definiți ca:
 • Cookie : cantitate mică de date generate de un site web și salvate de browserul dvs. web. Acesta este utilizat pentru a vă identifica browserul, pentru a furniza analize, pentru a vă aminti informații despre dvs., cum ar fi preferința de limbă sau informațiile de conectare.
 • Companie : când această politică menționează „Companie”, „MaskDepot®”, „noi”, „noi” sau „al nostru”, se referă la SC PPE Technologies SA, Str. Traian Vuia 2A, Iasi, Jud Iasi, Romania care este responsabil pentru informatiile dvs. conform acestei Politici de confidentialitate.
 • Țara : unde se află MaskDepot® sau proprietarii / fondatorii MaskDepot®, în acest caz este România
 • Client : se referă la compania, organizația sau persoana care se înscrie pentru a utiliza serviciul MaskDepot® pentru a gestiona relațiile cu consumatorii sau utilizatorii serviciului dvs.
 • Dispozitiv : orice dispozitiv conectat la internet, cum ar fi un telefon, tabletă, computer sau orice alt dispozitiv care poate fi folosit pentru a vizita MaskDepot® și pentru a utiliza serviciile.
 • Adresă IP : fiecărui dispozitiv conectat la internet i se atribuie un număr cunoscut ca adresă de protocol Internet (IP). Aceste numere sunt de obicei atribuite în blocuri geografice. O adresă IP poate fi adesea utilizată pentru a identifica locația din care un dispozitiv se conectează la Internet.
 • Personal : se referă la acele persoane care sunt angajate la MaskDepot® sau care au un contract pentru a efectua un serviciu în numele uneia dintre părți.
 • Date personale : orice informații care direct, indirect sau în legătură cu alte informații - inclusiv un număr personal de identificare - permit identificarea sau identificarea unei persoane fizice.
 • Serviciu : se referă la serviciul furnizat de MaskDepot® așa cum este descris în termenii relativi (dacă sunt disponibili) și pe această platformă.
 • Serviciul terță parte: se referă la agenții de publicitate, sponsorii concursului, partenerii promoționali și de marketing și alții care furnizează conținutul nostru sau ale căror produse sau servicii credem că vă pot interesa.
 • Website : site-ul MaskDepot®, care poate fi accesat prin această adresă URL: http://www.maskdepot.eu
 • Dvs. : o persoană sau entitate care este înregistrată la MaskDepot® pentru a utiliza Serviciile.

Ce informații colectăm?

Colectăm informații de la dvs. atunci când vizitați site-ul nostru, vă înregistrați pe site-ul nostru, plasați o comandă, vă abonați la newsletter-ul nostru, răspundeți la un sondaj sau completați un formular.

 1. Nume / nume de utilizator
 2. Numere de telefon
 3. Adrese de e-mail
 4. Adrese de facturare
 5. Parolă

Când utilizează MaskDepot® informații despre utilizatorii finali de la terți?

MaskDepot® va colecta datele utilizatorului final necesare pentru a furniza serviciile MaskDepot® clienților noștri. Utilizatorii finali ne pot furniza în mod voluntar informațiile pe care le-au pus la dispoziție pe site-urile de socializare. Dacă ne furnizați astfel de informații, putem colecta informații disponibile publicului de pe site-urile de socializare pe care le-ați indicat. Puteți controla cât de multe dintre informațiile pe care le fac publice site-urile de socializare vizitând aceste site-uri web și modificându-vă setările de confidențialitate.

Când utilizează MaskDepot® informațiile despre clienți de la terți?

Primim câteva informații de la terți când ne contactați. De exemplu, atunci când ne trimiteți adresa de e-mail pentru a ne arăta interesul de a deveni client MaskDepot®, primim informații de la o terță parte care furnizează servicii automate de detectare a fraudei către MaskDepot®. De asemenea, colectăm ocazional informații care sunt puse la dispoziția publicului pe site-urile de socializare. Puteți controla cât de multe dintre informațiile pe care le fac publice site-urile de socializare vizitând aceste site-uri web și modificându-vă setările de confidențialitate.

Împărtășim informațiile pe care le colectăm cu terți?

Este posibil să împărtășim informațiile pe care le colectăm, atât personale, cât și non-personale, cu terțe părți, cum ar fi agenții de publicitate, sponsorii concursului, partenerii promoționali și de marketing și alții care furnizează conținutul nostru sau ale căror produse sau servicii credem că vă pot interesa . Putem, de asemenea, să le împărtășim companiilor noastre afiliate actuale și viitoare și partenerilor de afaceri și, dacă suntem implicați într-o fuziune, vânzare de active sau altă reorganizare a afacerii, putem, de asemenea, să partajăm sau să transferăm informațiile dvs. personale și non-personale succesorilor noștri -interes.

Putem angaja furnizori de servicii terți de încredere pentru a îndeplini funcții și pentru a ne oferi servicii, cum ar fi găzduirea și întreținerea serverelor noastre și a site-ului web, stocarea și gestionarea bazelor de date, gestionarea e-mailurilor, marketingul stocării, procesarea cardurilor de credit, serviciul pentru clienți și îndeplinirea comenzilor pentru produsele și serviciile pe care le puteți achiziționa prin intermediul site-ului web. Probabil că vom împărtăși informațiile dvs. personale și, eventual, unele informații non-personale, cu aceste terțe părți, pentru a le permite să efectueze aceste servicii pentru noi și pentru dumneavoastră.

Putem partaja porțiuni din datele noastre de fișiere jurnal, inclusiv adrese IP, în scopuri analitice cu terți, cum ar fi parteneri de analiză web, dezvoltatori de aplicații și rețele publicitare. Dacă adresa dvs. IP este partajată, aceasta poate fi utilizată pentru a estima locația generală și alte tehnografii, cum ar fi viteza conexiunii, indiferent dacă ați vizitat site-ul web într-o locație partajată și tipul dispozitivului utilizat pentru a vizita site-ul web. Aceștia pot agrega informații despre publicitatea noastră și ceea ce vedeți pe site-ul web și apoi ne pot oferi audit, cercetare și raportare pentru noi și agenții de publicitate.

Putem, de asemenea, să dezvăluim informații personale și non-personale despre dvs. oficialilor guvernamentali sau de aplicare a legii sau părților private, deoarece noi, la propria noastră discreție, considerăm necesar sau adecvat pentru a răspunde cererilor, procesului legal (inclusiv citații), pentru a proteja drepturile și interesele noastre sau ale unei terțe părți, siguranța publicului sau a oricărei persoane, pentru a preveni sau opri orice activitate ilegală, neetică sau legală sau pentru a respecta în alt mod ordinele, legile, regulile și reglementările aplicabile ale instanței .

Unde și când sunt culese informațiile de la clienți și utilizatori finali?

MaskDepot® va colecta informații personale pe care ni le trimiteți. De asemenea, este posibil să primim informații personale despre dvs. de la terți, așa cum este descris mai sus.

Cum utilizăm informațiile pe care le colectăm?

Orice dintre informațiile pe care le colectăm de la dvs. poate fi utilizată într-unul din următoarele moduri:

 • Pentru a vă personaliza experiența (informațiile dvs. ne ajută să răspundem mai bine nevoilor dvs. individuale)
 • Pentru a ne îmbunătăți site-ul (ne străduim continuu să îmbunătățim ofertele site-ului nostru pe baza informațiilor și feedbackului pe care îl primim de la dvs.)
 • Pentru a îmbunătăți serviciul pentru clienți (informațiile dvs. ne ajută să răspundem mai eficient cererilor și serviciilor dvs. de asistență pentru clienți)
 • Pentru a procesa tranzacțiile
 • Pentru a administra un concurs, o promoție, un sondaj sau o altă caracteristică a site-ului
 • Pentru a trimite e-mailuri periodice

Cum utilizăm adresa dvs. de e-mail?

Prin trimiterea adresei dvs. de e-mail pe acest site, sunteți de acord să primiți e-mailuri de la noi. Vă puteți anula participarea la oricare dintre aceste liste de e-mail în orice moment, făcând clic pe linkul de renunțare sau pe altă opțiune de dezabonare care este inclusă în e-mailul respectiv. Trimitem e-mailuri numai persoanelor care ne-au autorizat să le contactăm, fie direct, fie prin intermediul unei terțe părți. Nu trimitem e-mailuri comerciale nesolicitate, deoarece urâm spamul la fel de mult ca și dvs. Prin trimiterea adresei dvs. de e-mail, sunteți de acord să ne permiteți să folosim adresa dvs. de e-mail pentru publicul vizat de clienți pe site-uri precum Facebook, unde afișăm reclame personalizate anumitor persoane care au optat pentru a primi comunicări de la noi. Adresele de e-mail trimise numai prin intermediul paginii de procesare a comenzii vor fi utilizate în scopul unic de a vă trimite informații și actualizări referitoare la comanda dvs. Cu toate acestea, dacă ne-ați furnizat același e-mail printr-o altă metodă, îl putem folosi în oricare dintre scopurile menționate în prezenta politică. Notă: dacă doriți în orice moment să vă dezabonați de la primirea de e-mailuri viitoare, includem instrucțiuni detaliate de dezabonare în partea de jos a fiecărui e-mail.

Cât timp păstrăm informațiile dvs.?

Vă păstrăm informațiile numai atât timp cât avem nevoie de ele pentru a vă oferi MaskDepot® și pentru a îndeplini scopurile descrise în această politică. Acesta este, de asemenea, cazul oricui cu care împărtășim informațiile dvs. și care efectuează servicii în numele nostru. Atunci când nu mai trebuie să folosim informațiile dvs. și nu este necesar să le păstrăm pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale sau de reglementare, fie le vom elimina din sistemele noastre, fie le vom depersonaliza, astfel încât să nu vă putem identifica. < / p>

Cum vă protejăm informațiile?

Implementăm o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor dvs. personale atunci când plasați o comandă sau introduceți, trimiteți sau accesați informațiile dvs. personale. Oferim utilizarea unui server securizat. Toate informațiile sensibile / de credit furnizate sunt transmise prin intermediul tehnologiei Secure Socket Layer (SSL) și apoi criptate în baza de date a furnizorilor de gateway de plăți numai pentru a fi accesibilă celor autorizați cu drepturi speciale de acces la astfel de sisteme și sunt obligați să păstreze informațiile confidențiale. După o tranzacție, informațiile dvs. private (carduri de credit, numere de securitate socială, date financiare etc.) nu sunt păstrate niciodată la dosar. Cu toate acestea, nu putem asigura sau garanta securitatea absolută a oricărei informații pe care le transmiteți către MaskDepot® sau nu putem garanta că informațiile dvs. din Serviciu nu pot fi accesate, dezvăluite, modificate sau distruse prin încălcarea oricăruia dintre caracteristicile noastre fizice, tehnice sau garanții manageriale.

Informațiile mele pot fi transferate în alte țări?

MaskDepot® este încorporat în România. Informațiile colectate prin intermediul site-ului nostru web, prin interacțiuni directe cu dvs. sau din utilizarea serviciilor noastre de ajutor pot fi transferate din când în când către birourile sau personalul nostru sau către terțe părți, situate în întreaga lume, și pot fi vizualizate și găzduite oriunde în în lume, inclusiv în țările care pot să nu aibă legi de aplicabilitate generală care reglementează utilizarea și transferul acestor date. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, prin utilizarea oricăreia dintre cele de mai sus, sunteți de acord în mod voluntar pentru transferul transfrontalier și găzduirea acestor informații.

Informațiile colectate prin serviciul MaskDepot® sunt sigure?

Luăm măsuri de precauție pentru a proteja securitatea informațiilor dvs. Avem proceduri fizice, electronice și manageriale pentru a ajuta la protejarea, prevenirea accesului neautorizat, menținerea securității datelor și utilizarea corectă a informațiilor dvs. Cu toate acestea, nici oamenii, nici sistemele de securitate nu sunt infailibile, inclusiv sistemele de criptare. În plus, oamenii pot comite infracțiuni intenționate, pot face greșeli sau nu respectă politicile. Prin urmare, deși depunem eforturi rezonabile pentru a vă proteja informațiile personale, nu putem garanta securitatea absolută a acestora. În cazul în care legea aplicabilă impune orice obligație nediscriminabilă de a vă proteja informațiile personale, sunteți de acord că abaterea intenționată va fi standardele utilizate pentru a măsura respectarea noastră cu această datorie.

Pot actualiza sau corecta informațiile mele?

Drepturile pe care le aveți pentru a solicita actualizări sau corecții la informațiile colectate de MaskDepot® depind de relația dvs. cu MaskDepot®. Personalul își poate actualiza sau corecta informațiile, așa cum este detaliat în politicile noastre interne de ocupare a forței de muncă.

Clienții au dreptul să solicite restricționarea anumitor utilizări și dezvăluiri de informații de identificare personală, după cum urmează. Ne puteți contacta pentru a (1) actualiza sau corecta informațiile dvs. de identificare personală, (2) a vă schimba preferințele în ceea ce privește comunicările și alte informații pe care le primiți de la noi sau (3) a șterge informațiile de identificare personală păstrate despre dvs. pe (sub rezerva următorului paragraf), prin anularea contului dvs. Astfel de actualizări, corecții, modificări și ștergeri nu vor avea niciun efect asupra altor informații pe care le menținem sau a informațiilor pe care le-am furnizat unor terțe părți în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate înainte de această actualizare, corectare, modificare sau ștergere. Pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea, putem lua măsuri rezonabile (cum ar fi solicitarea unei parole unice) pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă acorda accesul la profil sau de a face corecții. Sunteți responsabil pentru păstrarea secretului parolei unice și a informațiilor contului dvs. în orice moment.

Trebuie să știți că nu este posibil din punct de vedere tehnologic să eliminați fiecare înregistrare a informațiilor pe care ni le-ați furnizat din sistemul nostru. Necesitatea de a face o copie de rezervă a sistemelor noastre pentru a proteja informațiile împotriva pierderilor accidentale înseamnă că o copie a informațiilor dvs. poate exista într-o formă care nu poate fi ștearsă, care ne va fi dificil sau imposibil de localizat. Imediat după primirea solicitării dvs., toate informațiile personale stocate în bazele de date pe care le folosim în mod activ și alte mijloace de informare ușor de căutat vor fi actualizate, corectate, modificate sau șterse, după caz, de îndată și în măsura în care este posibil în mod rezonabil și tehnic.

Dacă sunteți utilizator final și doriți să actualizați, să ștergeți sau să primiți orice informații pe care le avem despre dvs., puteți face acest lucru contactând organizația de care sunteți client.

Personal

Dacă sunteți un lucrător sau solicitant MaskDepot®, colectăm informații pe care ni le furnizați în mod voluntar. Folosim informațiile colectate în scopuri de resurse umane pentru a administra beneficiile lucrătorilor și a verifica solicitanții.

Ne puteți contacta pentru a (1) actualiza sau corecta informațiile dvs., (2) a vă schimba preferințele în ceea ce privește comunicările și alte informații pe care le primiți de la noi sau (3) a primi o înregistrare a informațiilor pe care le avem pentru tine. Astfel de actualizări, corecții, modificări și ștergeri nu vor avea niciun efect asupra altor informații pe care le menținem sau a informațiilor pe care le-am furnizat terților în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate înainte de această actualizare, corectare, modificare sau ștergere.

Vânzarea de afaceri

Ne rezervăm dreptul de a transfera informații către o terță parte în cazul unei vânzări, fuziuni sau alte transferuri ale tuturor sau substanțial tuturor activelor MaskDepot® sau ale oricăruia dintre afiliații săi corporativi (așa cum sunt definiți aici) sau o parte din MaskDepot® sau oricare dintre afiliații săi corporativi la care se referă Serviciul sau în cazul în care ne întrerupem afacerea sau depunem o petiție sau am depus împotriva noastră o petiție în caz de faliment, reorganizare sau procedură similară, cu condiția ca terțul să fie de acord să adere la termenii acestei politici de confidențialitate.

Afiliați

Putem dezvălui informații (inclusiv informații personale) despre dvs. către afiliații noștri corporativi. În sensul prezentei politici de confidențialitate, „afiliat corporativ” înseamnă orice persoană sau entitate care controlează direct sau indirect, este controlată de sau este sub control comun cu MaskDepot®, fie prin proprietate sau altfel. Orice informație referitoare la dvs. pe care o furnizăm afiliaților noștri corporativi va fi tratată de acei afiliați corporativi în conformitate cu termenii acestei politici de confidențialitate.

Legea aplicabilă

Această politică de confidențialitate este guvernată de legile din România, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi. Sunteți de acord cu jurisdicția exclusivă a instanțelor în legătură cu orice acțiune sau dispută apărută între părți în temeiul sau în legătură cu această politică de confidențialitate, cu excepția acelor persoane care pot avea drepturi de a face reclamații în conformitate cu Scutul de confidențialitate sau în cadrul elvețian-american.

Legile României, cu excepția regulilor sale privind conflictele de legi, vor reglementa prezentul Acord și utilizarea de către dvs. a site-ului web. Utilizarea site-ului web poate fi, de asemenea, supusă altor legi locale, de stat, naționale sau internaționale.

Utilizând MaskDepot® sau contactându-ne direct, declarați că acceptați această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, nu ar trebui să vă angajați cu site-ul nostru sau să utilizați serviciile noastre. Utilizarea continuă a site-ului web, implicarea directă cu noi sau urmărirea modificărilor la această politică de confidențialitate care nu afectează în mod semnificativ utilizarea sau divulgarea informațiilor dvs. personale va însemna că acceptați aceste modificări.

Consimțământul dvs.

Ne-am actualizat politica de confidențialitate pentru a vă oferi o transparență completă în ceea ce este setat atunci când vizitați site-ul nostru și modul în care acesta este utilizat. Utilizând MaskDepot®, înregistrarea unui cont sau efectuarea unei achiziții, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acestuia.

Linkuri către alte site-uri web

Această politică de confidențialitate se aplică numai Serviciilor. Serviciile pot conține linkuri către alte site-uri web care nu sunt operate sau controlate de MaskDepot®. Nu suntem responsabili pentru conținutul, acuratețea sau opiniile exprimate în astfel de site-uri web, iar aceste site-uri web nu sunt cercetate, monitorizate sau verificate de acuratețe sau completitudine de către noi. Vă rugăm să rețineți că atunci când utilizați un link pentru a merge de la Servicii la un alt site web, Politica noastră de confidențialitate nu mai este în vigoare. Navigarea și interacțiunea dvs. pe orice alt site web, inclusiv cele care au un link pe platforma noastră, sunt supuse regulilor și politicilor proprii ale site-ului web. Astfel de terțe părți pot folosi propriile cookie-uri sau alte metode pentru a colecta informații despre dumneavoastră.

Cookie-uri

MaskDepot® folosește „Cookie-uri” pentru a identifica zonele site-ului nostru web pe care le-ați vizitat. Un cookie este o mică bucată de date stocată pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil de browserul dvs. web. Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea site-ului nostru, dar sunt neesențiale pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, fără aceste cookie-uri, anumite funcționalități, cum ar fi videoclipurile, pot deveni indisponibile sau vi se va cere să introduceți datele dvs. de conectare de fiecare dată când vizitați site-ul web, deoarece nu ne vom putea aminti că v-ați autentificat anterior. Majoritatea browserelor web pot fi setate pentru a dezactiva utilizarea cookie-urilor. Cu toate acestea, dacă dezactivați modulele cookie, este posibil să nu puteți accesa funcționalitatea de pe site-ul nostru corect sau deloc. Nu plasăm niciodată informații de identificare personală în cookie-uri.

Blocarea și dezactivarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare

Oriunde vă aflați, puteți configura browserul pentru a bloca cookie-urile și tehnologii similare, dar această acțiune poate bloca cookie-urile noastre esențiale și poate împiedica funcționarea corectă a site-ului nostru web și este posibil să nu puteți utiliza pe deplin toate caracteristicile sale și servicii. De asemenea, ar trebui să fiți conștient de faptul că ați putea pierde și unele informații salvate (de exemplu, detalii de conectare salvate, preferințe de site) dacă blocați cookie-urile din browserul dvs. Browsere diferite vă pun la dispoziție controale diferite. Dezactivarea unui cookie sau a unei categorii de cookie nu șterge cookie-ul din browserul dvs., va trebui să faceți acest lucru chiar dvs. din browserul dvs., ar trebui să accesați meniul de ajutor al browserului dvs. pentru mai multe informații.

Detalii de plată

În ceea ce privește orice card de credit sau alte detalii de procesare a plăților pe care ni le-ați furnizat, ne angajăm ca aceste informații confidențiale să fie stocate în cel mai sigur mod posibil.

Confidențialitatea copiilor

Colectăm informații de la copii cu vârsta sub 13 ani doar pentru a ne îmbunătăți serviciile. Dacă sunteți părinte sau tutore și sunteți conștient de faptul că copilul dvs. ne-a furnizat date personale fără permisiunea dvs., vă rugăm să ne contactați. Dacă devenim conștienți de faptul că am colectat date cu caracter personal de la oricine cu vârsta sub 13 ani fără verificarea consimțământului părinților, luăm măsuri pentru a elimina aceste informații de pe serverele noastre.

Modificări aduse politicii noastre de confidențialitate

Este posibil să ne schimbăm serviciul și politicile și este posibil să trebuiască să facem modificări la această politică de confidențialitate, astfel încât acestea să reflecte cu exactitate serviciul și politicile noastre. Cu excepția cazului în care legea impune altfel, vă vom notifica (de exemplu, prin intermediul Serviciului nostru) înainte de a aduce modificări acestei politici de confidențialitate și de a vă oferi posibilitatea de a le examina înainte ca acestea să intre în vigoare. Apoi, dacă continuați să utilizați Serviciul, veți fi legat de politica de confidențialitate actualizată. Dacă nu doriți să fiți de acord cu această politică de confidențialitate actualizată, puteți să vă ștergeți contul.

Servicii terțe

Putem afișa, include sau pune la dispoziție conținut terță parte (inclusiv date, informații, aplicații și alte servicii de produse) sau oferim linkuri către site-uri web sau servicii terțe („Servicii terțe”).

Recunoașteți și sunteți de acord că MaskDepot® nu va fi responsabil pentru servicii terțe, inclusiv acuratețea, caracterul complet, actualitatea, validitatea, respectarea drepturilor de autor, legalitatea, decența, calitatea sau orice alt aspect al acestora. MaskDepot® nu își asumă și nu va avea nicio răspundere sau răspundere față de dvs. sau de orice altă persoană sau entitate pentru servicii terțe.

Serviciile terților și legăturile către acestea sunt furnizate exclusiv ca o comoditate pentru dvs. și le accesați și le utilizați în întregime pe propria răspundere și sub rezerva termenilor și condițiilor acestor terțe părți.

Pixel Facebook

Facebook pixel este un instrument de analiză care vă permite să măsurați eficiența publicității dvs. înțelegând acțiunile pe care oamenii le întreprind pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza pixelul pentru: Asigurați-vă că anunțurile dvs. sunt afișate persoanelor potrivite. Facebook pixel poate colecta informații de pe dispozitivul dvs. atunci când utilizați serviciul. Facebook pixel colectează informații care sunt păstrate în conformitate cu politica sa de confidențialitate

Tehnologii de urmărire


 • Cookie-uri

  Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea site-ului nostru, dar sunt neesențiale pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, fără aceste cookie-uri, anumite funcționalități precum videoclipurile pot deveni indisponibile sau vi se va cere să introduceți datele dvs. de conectare de fiecare dată când vizitați site-ul, deoarece nu ne vom putea aminti că v-ați conectat anterior.

 • Sesiuni

  folosește „Sesiuni” pentru a identifica zonele site-ului nostru web pe care le-ați vizitat. O sesiune este o mică parte a datelor stocate pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil de browserul dvs. web.


Informații despre Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

Este posibil să colectăm și să folosim informații de la dvs. dacă sunteți din Spațiul Economic European (SEE), iar în această secțiune a Politicii noastre de confidențialitate vom explica exact cum și de ce sunt colectate aceste date și cum le menținem aceste date sub protecție să nu fie reproduse sau utilizate în mod greșit.

Ce este GDPR?

GDPR este o lege la nivel european privind confidențialitatea și protecția datelor care reglementează modul în care datele rezidenților UE sunt protejate de companii și îmbunătățește controlul pe care îl au rezidenții UE asupra datelor lor personale.

GDPR este relevant pentru orice companie care operează la nivel global și nu doar pentru companiile din UE și pentru rezidenții UE. Datele clienților noștri sunt importante indiferent de locul în care se află, motiv pentru care am implementat controalele GDPR ca standard de bază pentru toate operațiunile noastre din întreaga lume.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Orice date care se referă la o persoană identificabilă sau identificată. GDPR acoperă un spectru larg de informații care ar putea fi utilizate singure sau în combinație cu alte informații, pentru a identifica o persoană. Datele personale se extind dincolo de numele sau adresa de e-mail a unei persoane. Unele exemple includ informații financiare, opinii politice, date genetice, date biometrice, adrese IP, adresă fizică, orientare sexuală și etnie.

Principiile de protecție a datelor includ cerințe precum:

 • Datele cu caracter personal colectate trebuie procesate într-un mod corect, legal și transparent și ar trebui utilizate numai într-un mod pe care o persoană l-ar putea aștepta în mod rezonabil.
 • Datele cu caracter personal ar trebui colectate numai pentru a îndeplini un anumit scop și ar trebui utilizate numai în acest scop. Organizațiile trebuie să specifice de ce au nevoie de datele cu caracter personal atunci când le colectează.
 • Datele personale nu trebuie păstrate mai mult decât este necesar pentru a-și îndeplini scopul.
 • Persoanele acoperite de GDPR au dreptul de a-și accesa propriile date personale. De asemenea, pot solicita o copie a datelor lor și ca datele lor să fie actualizate, șterse, restricționate sau mutate într-o altă organizație.

De ce este important GDPR?

GDPR adaugă câteva cerințe noi cu privire la modul în care companiile ar trebui să protejeze datele personale ale persoanelor pe care le colectează și le procesează. De asemenea, ridică miza conformității prin creșterea aplicării și prin impunerea unor amenzi mai mari pentru încălcare. Dincolo de aceste fapte, este pur și simplu ceea ce trebuie făcut. La Help Scout credem cu tărie că confidențialitatea datelor dvs. este foarte importantă și avem deja practici solide de securitate și confidențialitate care depășesc cerințele acestui nou regulament.

Drepturile persoanei vizate - acces la date, portabilitate și ștergere a datelor

Ne angajăm să ne ajutăm clienții să îndeplinească cerințele GDPR privind drepturile persoanelor vizate. MaskDepot® prelucrează sau stochează toate datele cu caracter personal la furnizori complet verificați, care respectă DPA. Stocăm toate conversațiile și datele personale până la 6 ani, cu excepția cazului în care contul dvs. este șters. În acest caz, eliminăm toate datele în conformitate cu Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate, dar nu le vom păstra mai mult de 60 de zile.

Suntem conștienți de faptul că, dacă lucrați cu clienți din UE, trebuie să le puteți oferi posibilitatea de a accesa, actualiza, prelua și elimina datele personale. Te-am prins! Am fost configurați ca self service de la început și v-am oferit întotdeauna acces la datele dvs. și la datele clienților dvs. Echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ați putea avea despre lucrul cu API-ul.

Contactați-ne

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări.